Lär dig mjölksyra grönsaker

Mjölksyrade grönsaker gör under för hälsan, samtidigt som det smakar ljuvligt. Surkål är kanske det man tänker på först, men det finns faktiskt en uppsjö av grönsaker som passar att mjölksyras. Här får ni lära er grunderna till denna ädla matlagningskonst.

- 4 timmars kvällskurs i mjölksyrning
- Ni bjuds på en vegetarisk måltid
- 1.8 liters burk och informationshäfte ingår

Under en helkväll får ni lära er grunderna i att mjölksyra sina egna grönsaker. Kursen inleds med att ni äter en vegetarisk rätt tillsammans, samtidigt som ni får en teoretisk föreläsning. Resten av tiden arbetar ni praktiskt med att mjölksyra grönsaker.

I priset ingår grönsaker, en 1.8 liters glasburk, informationshäfte och en vegetarisk middag.

Tipsa oss om ändringar. Kontakta [email protected]

Liknande upplevelser